Groepstraining 24 februari Brakel

Onder winterse omstandigheden, -2 graden, harde noord oosten wind en flink wat sneeuwbuien, ging een zeer select groepje op pad om in de Bommelwaard een ronde te maken van uiteindelijk 29 Km. Rond 8.30 uur waren Jeroen en Richard op de koffie bij Aart Jan in Vuren om daarna op weg te gaan naar de pont van Brakel.

Onderweg op de dijk wist ook Mathieu aan te haken. Net voor het veer Herwijnen – Brakel gaf Jeroen te kennen dat het fysiek niet helemaal lekker zat deze ochtend en vanuit medisch oogpunt gaf hij te kennen dat zijn voorkeur lag om terug te keren naar zijn waarschijnlijk nog warme bedje. Nadat we deze teleurstelling net te boven waren gekomen wachtte ons een positieve verassing. Aan “dn overkant” stond Patrick Koek te wachten om de plek van Jeroen direct over te nemen.

Vanaf Brakel vervolgden we onze weg richting Zuilichem en over de Maasdijk kwamen we uiteindelijk in Aalst uit. Nog net niet geheel wit uitgeslagen van de sneeuw die ondertussen flink gevallen was vervolgden we onze tocht verder naar Nieuwaal. Via de Waaldijk met de wind gelukkig in de rug gingen we terug richting de pont van Brakel. Hier werd weer afscheid genomen van Patrick en de overige 3 bikkels gingen nog door richting het vertrek- en eindpunt Vuren.

Wat ons ondertussen wel opgevallen was is dat het op zondag muisstil is in de Bommelerwaard. Geen lawaai van fabrieken, auto’s of mensen, volledige zondagsrust. 

Tot volgende week!

Eindstand

    €  22.500,-

Totaal aantal kilometers

    7.211 km

Fotoalbum