Groepstraining 3 maart Gorinchem

Eindelijk was het zover! Het hele team van 11 man was voor de eerste keer compleet om deze morgen te beginnen aan de training van 35 km. De tocht was uitgezet door Jeroen en hij had om half negen de koffie klaar staan in Gorinchem-Oost. Daar kwam zelfs nog een verrassing uit de hoge hoed van Miquel middels gastloper Robert Blaauw, die graag een keer mee wilde lopen.

Om kwart voor negen begonnen we onder prettige weersomstandigheden aan de tocht. Het eerste stuk leidde ons via de Gorcumse wallen, Avelingen en de Rivierdijk naar Hardinxveld. Na 15 kilometer werden we verrast door Henry, die ons op de dijk stond op te wachten met koffie en koeken! Na een korte stop liepen we verder richting Giessenburg. Daar kwamen we langs de prachtige huizen aan de Giessen. Via Schelluinen trok de tocht dwars door Gorinchem om na 29 km bij Ingrid aan te komen. Zij verraste ons met een heerlijke lunch van soep (erg lekker!) en broodjes. Nogmaals bedankt Ingrid! Raymond was net daarvoor afgehaakt, omdat hij na 28 km zoeken naar een toilet de afslag naar zijn eigen huis had genomen ....

Na de luch, die van wege "uithardingsverschijnselen" niet langer dan 20 minuten kon duren,  splitste de groep zich op. Een aantal liepen terug naar de auto en tikten af op 30 km. Richard, Aart-Jan, Mathieu, Alexander en Jeroen lipen via de Waaldijk naar Fort Vuren en maakten de training af van uiteindelijk 36,5km in Gorinchem. De looptijd zonder stops bedroeg 6 uur en 15 minuten. Ik denk dat we met z'n allen heel tevreden kunnen terug kijken en weer een mooie stap richting Friesland hebben gemaakt!

Eindstand

    €  22.500,-

Totaal aantal kilometers

    7.211 km

Fotoalbum