Groepstraining 30 maart Deil

Omdat een aantal vrienden het lange Paasweekeinde benutten voor een korte vakantie, liepen we met een zeer uitgedund groepje. Onder leiding van Mathieu hebben John en Sjoerd met Mathieu een prachtige wandeling door de Betuwe gemaakt, waarbij de Linge centraal stond.

Een zaterdagmiddagwandeling was ook weer eens wat anders dan starten op zondagochtend. De route ging vanuit Deil via Geldermalsen, Tricht en landgoed Mariënwaerdt richting Beesd. In Beesd hebben we een verschrikkelijk slechte bak koffie genuttigd. Na de verontschuldigingen van de eigenaresse van dit café (naam maar niet noemen), hebben we snel onze weg vervolgd. Deze ging via de authentieke Voorstraat van Beesd richting het uilenpark langs de Linge. Hier heeft John via twitter een prijsvraag uitgeschreven die gewonnen werd door zijn eigen dochters. Dit was tevens het enige social media momentje. Onze vaste “social media man” (Jeroen) kon er dit keer niet bij zijn. Tot groot verdriet van onze trouwe volgers.

Via de Lingedijk ging het naar Rhenoy, om vervolgens langs de andere kant van de Linge terug te lopen via Rumpt, Beesd, Enspijk en Deil. Een mooie wandeling van zo’n 29 km waarbij met name John erg genoot van de monumentale panden langs de route.

Na een welverdiende douche bij Mathieu zijn we met in totaal 15 mensen aangeschoven bij Gasterij de Os en het Paard voor een heerlijk Alpe d’HuZes 6-gangen menu. Deze gelegenheid hebben we gelijk aangegrepen om met de aanwezige “Keep Your Head Up-leden” te vergaderen over de komende weken en geplande activiteiten. Het werd een bijzondere avond.

Eindstand

    €  22.500,-

Totaal aantal kilometers

    7.211 km

Fotoalbum