Overhandiging cheque

Keep Your Head UP overhandigt € 22.500,-

 

Op vrijdag 1 november 2013 overhandigde de vriendengroep van Mathieu Goedhart de opbrengst van de actie Keep Your Head UP aan het UMC St. Radboud in Nijmegen. Met deze actie zamelden 12 vrienden de afgelopen maanden geld in voor het onderzoek naar prostaatkanker. Professor Witjes van het UMC St. Radboud mocht een bedrag van € 22.500,- in ontvangst nemen.

 

Tijdens de overhandiging van de cheque nam professor J.A. Witjes van het UMC St. Radboud dankbaar de cheque in ontvangst. Professor Witjes is als uroloog verbonden aan het UMC en is behandelend arts van Mathieu Goedhart. Tijdens deze bijeenkomst gaf professor Witjes een uiteenzetting over prostaatkanker en het onderzoek naar deze ziekte.

 


Het UMC St. Radboud zal de opbrengst van de actie gebruiken voor het onderzoek voor een project, waarbij geprobeerd wordt de diagnose van prostaatkanker te verbeteren door het zoeken van zogenaamde markers. Dit zijn merkstoffen in bijvoorbeeld bloed of urine, waarmee we de diagnose sneller of beter kunnen stellen.

 

Met de overhandiging van de cheque is de actie Keep Your Head UP beëindigd. Vele bedrijven en particulieren hebben een bijdrage geleverd aan de actie. Op deze manier kon de opbrengst groeien tot het respectabele bedrag van € 22.500,-. De vriendengroep van Keep Your Head UP is trots op dit bedrag en bedankt iedereen die daaraan een bijdrage heeft geleverd. 

 

Eindstand

    €  22.500,-

Totaal aantal kilometers

    7.211 km

Fotoalbum